YH Utbildningar

YH-utbildning

Utbildningsformen yrkeshögskola har sen starten varit otroligt framgångsrik och är ett av det snabbaste och säkraste sättet att komma ut i arbetslivet eller vägen att gå för att sadla om och byta yrke.

Alla YH-utbildningar grundar sig i botten på ett arbetsmarknadsbehov och respektive bransch är alltid med i framtagningsprocessen av utbildningarna, den stora andelen av LIA (praktik) är också en stor bidragande faktor till att YH leder till jobb.

Vi har oavbrutet utbildat mjukvaruutvecklare inom olika inriktningar sedan 2014 och enligt vår statistik kommer över 90% av alla ut i relevant arbete efter examen, vi har duktiga utbildare med erfarenhet både från utbildningsvärlden och yrkeslivet. Våra lokaler är moderna och miljön påminner mer om en modern arbetsplats snarare än en skollokal.

Det krävs en stor nypa vilja, engagemang och envishet för att bli en duktig mjukvaruutvecklare på två år, men du kan vara säker på att du kommer få mycket goda förutsättningar av kompetenta och erfarna utbildare.

I genomförandet av alla våra YH-utbildningar har vi ett nära samarbete med Östsvenska Yrkeshögskolan som är vår huvudman, läs mer om ÖSYH här.

Välj YH utbildning som passar er

Dessa utbildningar erbjuder vi för tillfället.

Mjukvaruutvecklare 2 år
Mjukvaruutvecklare 2 år

400 YH-poäng, 2 år

Kyl och värmepumptekniker
Kyl och värmepumptekniker

400 YH-poäng, 2 år

3D- tekniker Additiv
3D- tekniker Additiv

400 YH-poäng, 2 år

CNC-tekniker 2 år
CNC-tekniker 2 år

400 YH-poäng, 2 år

Följ oss på instagram

Är du intresserad av att börja studera hos oss är du varmt välkommen att boka ett besök

Image
Kontakta oss för en kaffe med Mölk

Välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta mer om hur vi jobbar med utbildning, är intresserad av ett samarbete eller vill veta mer om våra kurser och utbildningar.

Vi samarbetar aktivt med Östsvenska Yrkeshögskolan AB i alla våra yrkeshögskoleutbildningar.

Kontakta oss

Mölk Utbildning
Gelbjutaregatan 2,
582 54 Linköping

E-post: info@molk.com
Skriv er fråga: Gå vidare